Jürgen Klopp’a büyük şok!

Jürgen Klopp’a büyük şok!
Yayınlama: 27.03.2024
2
A+
A-

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, millî maç arasında İskoçya’dan gelen haberle sarsıldı. Alman teknik direktör, İngiltere Premier Lig’de pazar günü oynanacak Brighton maçı öncesi kara kara düşünmeye başladı. İşte detaylar…

MİLLÎ MAÇ ARASI SONA ERDİ

EURO 2024 öncesinde kulüp futboluna verilen millî maç arası, dün akşam itibariyle sona erdi. Futbolcular, oynadıkları kulüplere geri dönüp takımlarına katılacak ve ligler bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek.

İNGİLTERE SON NEFESTE

Uluslararası hazırlık maçlarında dün akşam Avusturya – Türkiye karşılaşmasının yanı sıra zevkli mücadeleler vardı. İngiltere, 2-1 mağlubiyetle tamamlamak üzere olduğu maçı Bellingham’ın 90+5’tek golüyle 2-2 berabere bitirdi.

ALMANYA KAZANDI

Euro 2024’ün favorilerinden biri olan İspanya evinde Brezilya ile 3-3 berabere kaldı. Turnuvaya ev sahipliği yapacak olan Almanya ise evinde Hollanda’yı 2-1 ile geçti. Hırvatistan da Mısır’ı 4-2 devirdi.

KLOPP’A BİR DARBE DAHA!

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan İngiltere Premier Lig devi Liverpool’a bir üzücü haber daha geldi. Alman menajer Jürgen Klopp, kötü haberi akşam saatlerinde aldı.

ROBERTSON SAKATLANDI

Liverpool’un sol beki Andrew Robertson, dün akşam İskoçya’nın Kuzey İrlanda’yı konuk ettiği hazırlık maçında sakatlandı. İskoç futbolcu, 37. dakikada yerini Lewis Ferguson’a bıraktı.

BRIGHTON MAÇI TEHLİKEDE

Liverpool, millî maç arasından sonra 31 Mart Pazar günü saat 16.00’da Brighton’ı konuk edecek. Andrew Robertson’ın bu karşılaşmada forma giyme ihtimalinin düşük olduğu bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: Habermatik Medya !!