Akşener’den Şaşırtan Hamle…

Akşener’den Şaşırtan Hamle…
Yayınlama: 15.04.2024
10
A+
A-

Yerel seçimlerde bağımsız bir şekilde yarışan ancak umduğunu bulamayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıkladıktan sonra dikkat çeken bir adım attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerin ardından parti içinde yaşanan gelişmeler sonrasında dikkat çeken bir adım attı. Akşener, kurultay öncesinde İYİ Partili bazı isimleri Twitter hesabından takip etmeyi bıraktı.

 

AKŞENER’İN ŞAŞIRTAN HAMLESİ

Yerel seçimlerde istenilen sonuçları elde edemeyen İYİ Parti, genel anlamda düşüş yaşamıştı. Bu gelişmelerin ardından Meral Akşener, 27 Nisan’da seçimli olağanüstü genel kurul kararı alındığını duyurmuştu. Ancak daha sonra kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı.

İYİ Parti içinde kurultayda aday olacaklarını duyuran isimler arasında Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın bulunuyordu.

1c3203ce-n7rsbk7uqnltn8gug2v2ji.png

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEK TEK SİLDİ

Meral Akşener’in Twitter hesabından, Uğur Poyraz ve Tolga Akalın gibi isimleri takip etmeyi bıraktığı ortaya çıktı. Ayrıca, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve İYİ Parti Gençlik Kolları’ndan Batualp Akalın ve Oğuz Uz’u da takipten çıkardığı bildirildi.

O İSİMLERİ SİLMEDİ

Ancak Akşener, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın gibi desteklediği isimleri hala takip etmeye devam etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: Habermatik Medya !!